Grasbrok    |   Grasbalen     |    Luzernebrok    |    Luzernebalen    |     Overige producten   


 

Adres:

Iendrachtsingel 9
9218 PM
Opeinde
Tel: 0512-371256
Fax: 0512-371745
info@grasdrogerij-opeinde.nl

 

 

 

 

 

Loondrogen

Kiezen voor kunstmatig drogen van groenvoeders zoals gras is automatisch kiezen voor voederwinning zonder risico’s. Het gras kan nagenoeg onafhankelijk van het weer worden gemaaid. Bovendien wordt een flinke arbeidsbesparing bereikt. Meestal zijn minder bewerkingen op het land noodzakelijk en de drogerij haalt het verse gras van het land en bezorgt het eindproduct weer bij u thuis. bovendien kunt u hiermee een eventueel overschot aan gras opwaarderen tot een hoogwaardige smakelijke brok of structuurbaal.

Kunstmatig gedroogd groenvoer is een zéér gezond voer voor uw hele veestapel. Met dit voer wordt de basis voor een efficiënte productie gelegd. Door de goede opname, het hoge drogestofgehalte en de hoge voederwaarde kan grasbrok een deel van het krachtvoer in een rantsoen vervangen.  

Tijdens en na het drogen treden vrijwel geen conserveringsverliezen op. Eiwit en energie blijven voortreffelijk bewaard. Belangrijke bestanddelen, zoals caroteen en natuurlijke vitaminen, zijn in kunstmatig gedroogde groenvoeders nog volop aanwezig.  

Groenvoer Opeinde levert diverse groenvoeders: gras en luzerne zijn zowel in brok- als in baalvorm te verkrijgen. 

Voor praktische adviezen, aanvullende informatie, prijzen en voorwaarden kunt u vrijblijvend contact opnemen met de drogerij in Opeinde.

 

   

 

 

 

 

 

Groenvoer Opeinde Friesland B.V. tel:  +31 (0)512-371256   fax: +31(0)512-371745  e-mail: info@grasdrogerij-opeinde.nl